Adminion ondersteunt zelfstandigen en kmo’s bij alle administratieve taken. Met een doordachte, flexibele en persoonlijke aanpak geven we jouw bedrijf een stevige boost.

Onze diensten

Wil je, als voltijds of deeltijds verpleegkundige, meer focussen op je patiënten? Of extra vrije tijd creëren? Adminion begeleid je in het tarifiëren van zorgen en alle bijhorende administratie. Transparant, flexibel en zonder opzegperiode.

Een onnauwkeurige planning, overvolle mailbox of stapels post? In een handomdraai brengen wij al jouw administratief en secretariaatswerk op orde. Focus op jouw corebusiness én laat de rest over aan Adminion.

Facturatie, debiteurenopvolging of loonadministratie: we love it! Al het papierwerk voor jezelf en je medewerkers nemen wij graag voor onze rekening. Adminion zorgt bovendien dat je in regel bent met de laatste nieuwe wetgeving.

Van offertes opmaken, telefonische prospectie tot klantencontacten onderhouden. Met veel expertise en oprechte klantvriendelijkheid geven we jouw onderneming een flinke duw in de rug.


Adminion extern secretariaat

Over ons

Meer tijd, minder zorgen. Dat is onze belofte. Als expert in administratie, secretariaatswerk, personeelsmanagement, budgetbeheer, sales ondersteuning en telemarketing geeft Adminion jouw zaak een stevige boost.

Zaakvoerders Sophie Wilmots en Stéphane Blaes leerden de kneepjes van het vak in verschillende grote bedrijven en multinationals. Samen met hun ervaren, allround en tweetalig (nl/fr) team helpen ze vandaag zelfstandigen en kmo’s naar een hoger niveau.

Tevreden klanten

Previous
Next

Tevreden klanten

Previous
Next
Contacteer Adminion

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief én blijf op de hoogte van alle Adminion-avonturen!