Vanaf enkele uren per maand of op projectbasis, met een doordachte, flexibele en persoonlijke aanpak geven wij ook jouw bedrijf een stevige boost. Ontdek hieronder onze voorbeeldpakketten of plan een kennismakingsgesprek voor een voorstel op maat. 

Administratie kindercrèche

Voorbeeld 1

Een crèche runnen is niet evident: je bent niet alleen verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen, ook de hele administratie er rond vraagt veel tijd. Van facturatie, loonbeheer tot de vooruitzichten in de kalender, met veel plezier nemen wij alle administratieve taken over zodat de zaakvoerders kunnen focussen op hun kerntaken.

→ Prijsidee: 560 euro per maand

Datacontrole en projectmanagement

Voorbeeld 2

Voor een producent van recycleerbare flessen en waterkoelers voeren we op gezette tijdstippen een controle uit van belangrijke databases. Dat kan gaan van een klantenlijst tot een stockoverzicht. Nauwkeurig controleren we de juistheid van alle gegevens, halen fouten eruit en zorgen zo voor een meerwaarde. Ook het management van bepaalde projecten (planningen opmaken, meetings vastleggen, vorderingen opvolgen en rapporteren) valt hier onder onze verantwoordelijkheid.

→ Prijsidee: 35 euro voor 500 rijen

Telemarketing

Voorbeeld 3

Een populair merk van haarproducten schakelt ons maandelijks in om telefonisch contact op te nemen met hun beste klanten. Deze kappers krijgen als bedankje voor hun loyaliteit namelijk een cadeaubon. Een erg leuke opdracht, maar ook eentje die heel wat tijd vergt voor het bedrijf. Doordacht en met een oprechte klantvriendelijkheid nemen wij dit daarom voor onze rekening.

→ Prijsidee: 50 klanten telefonisch opvolgen voor 875 euro

Secretariaat IT-bedrijf

Voorbeeld 4

Voor een IT-bedrijf springen we elke woensdag in om het secretariaat over te nemen. Die dag is de vaste secretaresse immers afwezig. Telefoons beantwoorden, mails opvolgen, afspraken inboeken, notities nemen tijdens meetings, … door onze flexibiliteit en grondige aanpak draait de administratieve molen ook woensdag op wieltjes.

→ Prijsidee: 1.120 euro per maand